Rundek, S.A.R.S. i Plavi orkestar za doček na Trgu slobode

14:11:00 03.11.2017, Komentara: 0

Novi Sad - Plavi orkestar, Darko Rundek i S.A.R.S. uvešće Novosađane u 2018. godinu koncertima na Trgu slobode, 31. decembra, dok se na Trgu republike očekuju koncerti bendova najrazličitijih žanrova, od tamburice do džeza, ali i mnoštva animatora, akrobata i žonglera.


Novi Sad će, prema najavama, u novogodišnjoj noći promeniti svoj izgled uz pomoć svetlosno-vizuelne produkcije. Specijalno dizajniran vatromet samo za Novi Sad i prve minute nove godine prirediće princ Đorđe Karađorđević i Mike Knox, koji ukrašavaju neba širom sveta.

Rundek, S.A.R.S. i Plavi orkestar za doček na Trgu slobodefoto: Aleksandar Kamasi

"Muzičku čaroliju na Trgu republike obojiće i lokalni autentični restorani sa svojom gastronomskom ponudom, kao i lokalni proizvođači zanatskog piva i domaćih pića sa Fruške gore. Ljubitelji elektronske muzike uživaće i ove godine uz neke od najboljih domaćih i stranih izvođača u Studiju M i to na dve bine, dok će bajkovita Ledena šuma u Dunavskom parku biti zimska radost za najmlađe uz poseban dnevni program sa animatorima, nastupima dečijih horova i brojnim drugim sadržajima", kažu organozatori, Fondacija Novi Sad 2021.

Oni dodaju da je umetnički koncept dočeka poveren autorskom timu reditelja, scenografa, dizajnera svetla i video umetnika pred kojima je zadatak da u novogodišnjoj noći oživi centar Novog Sada. Rediteljka umetničkog koncepta, Margaret Taboroši zadužena je da režira ovaj vizuelni performans, a za magiju svetlosnih efekata biće zadužena Milica Stojšić.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
Vlažnost: 76%
Pritisak: 1004.8 mb
Vetar: 1 m/s, SSE
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano
Ned 9° - 27° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?