Sajam sporta i omladine sutra na Novosadskom sajmu

13:10:00 12.10.2023, Komentara: 0

Novi Sad – Sajam sporta i omladine biće održan sutra na Novosadskom sajmu, u Hali „Master“, Auli, na Manježu, delu otvorenog prostora Novosadskog sajma i u Kongresnom centru „Master“.

Sajam sporta i omladine sutra na Novosadskom sajmu


Sajam je prvenstveno usmeren ka deci školskog uzrasta, ali ne zaobilazi ni rekreativce, osobe sa invaliditetom, starije sugrađane… Ovogodišnja smotra okupila je veći broj izlagača nego prethodne.

Radno vreme Sajma sporta i omladine je od 9 do 18 časova, ulaz se neće naplaćivati, a za najmlađe su pripremljeni brojni pokloni i iznenađenja.

Sajam sporta na Novosadskom sajmu ima višedecenijsku tradiciju. Od 2017. održava se pod pokroviteljstvom Grada Novog Sada, 2021. je postao samostalna priredba, a od prošle godine pokrovitelj je i Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu. Suorganizatori su Gradska uprava za sport i omladinu, Gradski sportski savez, Savez za školski sport Grada Novog Sada. Sajam raste iz godine u godinu, od Sajma sporta postao je Sajam sporta i omladine, te se organizaciji priključio i Savez udruženja Novosadski omladinski forum.


Foto: sajam.net


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
16°
Vlažnost: 63%
Pritisak: 1007.1 mb
Vetar: 3 m/s, W
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano
Ned 9° - 27° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?