Sajam stručnih praksi na FTN-u

10:03:00 12.03.2016, Komentara: 0

Novi Sad - Sajam poslovnih mogućnosti i stručnih praksi KONTEH biće održan na Fakultetu tehničkih nauka u sredu i četvrtak, 16. i 17. marta, od 9 do 17 sati.

Sajam stručnih praksi na FTN-u

Program je namenjen studentima i diplomcima tehničkih i tehnoloških fakulteta i nudi im mogućnost planiranja i razvoja karijere u kompanijama, koje uspešno posluju u našoj zemlji. Osim IT struke, traže se i inženjeri mašinstva, elektrotehnike, proizvodni, inženjeri kvaliteta, a na sajtu sajma može se pronaći i spisak kompanija koje su potvrdile učešće.

Kompanije će tokom sajma predstaviti svoju delatnost, kako pomoću propagandnog materijala i kroz neposredni kontakt sa studentima i studentkinjama, tako i kroz prezentacije koje će biti otvorene za sve posetioce.

Kandidati za posao i studenti će moći da se upoznaju sa radom najuspešnijih kompanija u zemlji, informišu se o otvorenim pozicijama u tim kompanijama, uruče svoj CV na licu mesta poslodavcima za koje su zainteresovani ili ga ostave u elektronskoj bazi, koja će biti na raspolaganju svim kompanijama-učesnicama tokom narednih godinu dana.

Zainteresovani svoj CV mogu registrovati i na zvaničnom sajtu KONTEH-a, kao i na nekom od CV pultova tokom sajma.

Sajam organizuje Udruženje studenata elektrotehnike Evrope (Electrical Engineering STudents' European assoCiation) EESTEC - Lokalni komintet Novi Sad u saradnji sa Fakultetom tehničkih nauka.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
Vlažnost: 87%
Pritisak: 1002.9 mb
Vetar: 2 m/s, WSW
Pet 3° - 15° Malo i umereno oblačno
Sub 3° - 17° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?