Sajam zapošljavanja 24. maja u Master centru

10:05:00 16.05.2019, Komentara: 0

Novi Sad - Sajam zapošljavanja, 29. po redu, održava se u petak, 24. maja od 10 do 15 sati, u sali Master centra.

Sajam zapošljavanja 24. maja u Master centruSvoje učešće na sajmu poslodavci mogu da prijave u novosadskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje, Ulica Alberta Tome 2, u kancelariji 12 ili mejlom na dragana.jaksic@nsz.gov.rs. Detaljnije informacije u vezi sa prijavljivanjem mogu dobiti i telefonom, na broj 021/488 55 21.

Poslodavci će biti u mogućnosti da na sajmu jednostavno i brzo pronađu potrebne radnike. Na raspolaganju im je i besplatna profesionalna selekcija prilikom izbora kandidata i mogućnost korišćenja finansijskih olakšica pri zapošljavanju.

Zainteresovani nezaposleni građani treba da se jave svom savetniku u NSZ radi evidentiranja učešća i informisanja o pripremi za sajam. NSZ savetuje nezaposlene da pre dolaska na sajam završe obuku za aktivno traženje posla. Obuka podrazumeva pisanje radne biografije, priprema za intervju sa poslodavcem i dobijanje ostalih saveta, kako bi se na najbolji način predstavili poslodavcu.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Slaba kiša
11°
Vlažnost: 94%
Pritisak: 995.4 mb
Vetar: 3 m/s, ENE
Sre 9° - 15° Poslepodnevni pljuskovi
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?