Sajmovi knjiga i obrazovanja i Međunarodna izložba umetnosti na Novosadskom sajmu

20:02:00 26.02.2023, Komentara: 0

Novi Sad – Sajam knjiga i Međunarodna izložba umetnosti „Art Ekspo“ biće održani od 7. do 13. marta u Hali „Master“ i Auli Novosadskog sajma. Paralelno sa tim događajima, 9. i 10. marta biće priređen i 18. međunarodni sajam obrazovanja „Putokazi“.

Sajmovi knjiga i obrazovanja i Međunarodna izložba umetnosti na Novosadskom sajmu


Priredba posvećena knjizi i lepoj reči okupiće poznate autore. Manifestacije će obeležiti ekskluzivna gostovanja više od 100 programa, „Dani Laze Kostića“, posebni sajamski popusti, specijalni program za decu, berza stripova i strip radionice za sve ljubitelje te umetnosti.

Sajam obrazovanja „Putokazi“, koji će biti održan 9. i 10. marta na Novosadskom sajmu, predstavlja celokupnu sliku obrazovnih profila srednjeg i visokog školstva u našoj zemlji, upotpunjenu ponudom srednjih škola i fakulteta iz inostranstva.

Radno vreme priredbi je od 10 do 20 časova, u petak,10. marta, subotu 11. marta i nedelju, 12. marta, radno vreme će biti od 10 do 21 čas.

Ulaz se neće naplaćivati.



Foto: Novosadski sajam


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
17°
Vlažnost: 83%
Pritisak: 1003.1 mb
Vetar: 3 m/s, W
Ned 12° - 27° Malo i umereno oblačno
Pon 13° - 27° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?