Šalter novosadske policije kod Mosta slobode subotom radi duže

16:05:00 08.05.2019, Komentara: 0

Novi Sad - Radno vreme šaltera za izradu biometrijskih dokumenata na Bulevaru oslobođenja 143 subotom će biti produženo.

Šalter novosadske policije kod Mosta slobode subotom radi duže


Počev od 11. maja, šalteri za predaju dokumentacije za izradu ličnih karata i putnih isprava i preuzimanje ovih dokumenata radiće subotom u dve smene, odnosno od 8 do 21 čas, saopštila je novosadska Policijska uprava.

Kao i svake godine, u ovo vreme primetne su velike gužve za izdavanje pasoša u šalter salama novosadske policije, a u redovima se čeka od 5 sati ujutru. Ove godine je to dodatno pojačano jer sada ističe desetogodišnji rok važenja prvim biometrijskim pasošima.

Gradonačelnik Miloš Vučević je naveo da su imali kontakt sa policijom i da je Grad ponudio sve svoje prostorne, tehničke i ljudske kapacitete kako bi pomogao policiji da se brže izdaju putna dokumenta.

- Čekamo od njih instrukcije. Sve što možemo, u ljudskim resusrsima, prostornim kapacitetima, Grad je spreman da uradi da Novosađani ne moraju da čekaju u redovima. Sve što budu tražili Grad će momentalno uraditi i nećemo gledati čija je koja nadležnost, već da uradimo ono što je u interesu građana - naveo je gradonačelnik.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
Vlažnost: 46%
Pritisak: 1010.0 mb
Vetar: 4 m/s, N
Sre -1° - 15° Pretežno sunčano
Čet 2° - 18° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?