Šalteri gradske uprave i javnih preduzeća rade od ponedeljka

16:05:00 09.05.2020, Komentara: 0

Novi Sad - Novosadska lokalna samouprava je saopštila da od ponedeljka, 11. maja, ponovo počinju da rade gradske šalterske službe. Takođe, šalteri „Informatike“ i Korisnički centar Novosadske toplane počinju sa radom. Rad će se odvijati uz strogo poštovanje svih mera i preporuka Vlade Srbije za sprečavanje daljeg širenja virusa Kovid-19.

Šalteri gradske uprave i javnih preduzeća rade od ponedeljka


Građanima se preporučuje da, prilikom ulaska u šalter sale i prijemne kancelarije Grada Novog Sada, ali i „Informatike“ i svih drugih preduzeća u kojima postoje šalter sale, koriste zaštitne maske i rukavice, a biće poštovana i mera fizičke distance, te će broj korisnika u prostorijama biti ograničen.

Grad Novi Sad poziva građane da budu strpljivi i da odgovornim ponašanjem prema sebi i drugima zajednički doprinesu smanjivanju rizika za širenje virusa, odnosno zaštiti javnog zdravlja.

- Podsećamo građane da račune pristigle i dospele u toku vanrednog stanja mogu da plate do kraja godine bez obračuna kamate. Građanima koji iz objektivnih razloga ne budu mogli da izmire obaveze do kraja ove godine, biće omogućeno zaključenje sporazuma o plaćanju na rate u idućoj godini - navode u „Informatici“.

Novosadska toplana od ponedeljka, 11. maja otvoriće prostorije Korisničkog centra u Ulici Vladimira Nikolića broj 1. Za prijem pošte i dalje ostaje otvoren šalter Pisarnice preduzeća, radnom danima od 7 do 15 časova, bez mogućnosti ulaska u prostorije i uz sprovođenje preporučenih mera zaštite.

U Novosadskoj toplani mole građane, posebno ukoliko imaju bilo kakve simptome respiratorne infekcije, da se za sva pitanja i reklamacije preduzeću i dalje obraćaju telefonski ili mejlom.

Za sve informacije, kao i prijavu reklamacija na kvalitet usluge, otvoreni su brojevi telefona 423-712, 420-853 i broj 0800-100-021, svakog dana od 6 do 22 časa. U slučaju curenja na kućnoj instalaciji, zbog hitnosti intervencije i dostupnosti telefona korisnicima 24 sata, potrebno je pozvati broj telefona 4881-105, koji je na raspolaganju isključivo za tu vrstu prijave. Korisnici mogu da nam se obrate i preko mejl adrese osj@nstoplana.rs .


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
16°
Vlažnost: 45%
Pritisak: 999.9 mb
Vetar: 1 m/s, SSW
Ned 6° - 12° Moguća kiša
Pon 4° - 14° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?