Šareni sladoled na štapiću u Rumenačkoj

09:09:00 25.09.2015, Komentara: 0

Novi Sad - Najneobičnija klupa krasi Detelinaru. Stanovnici ovog grada od juče mogu da posede i proćaskaju na šarenoj klupi u obliku sladoleda na štapiću, rad umetnika Stefana Stanojevića, a zaslugom Ivana Raguža Zesta, koji je pobedio u karaoke takmičenju na ovogodišnjem Festivalu uličnih svirača.

Šareni sladoled na štapiću u Rumenačkoj foto: Festival uličnih svirača / Facebook

Kako piše Dnevnik, svečano „otvaranje“ klupe upriličeno je kod zgrade u Rumenačkoj 161, u prisustvu direktora Festivala uličnih svirača Borislava Beljanskog, predstavnka žirija karaoke takmičenja Slavka Matića i Zesta, koje je organizovano da bi se uz pomoć nečijeg talenta i pevačkog dara ulepšala lokalna zajednica u Novom Sadu.

– Posebno mi je drago što je ovu prvu nagradu dobila Detelinara, pošto su drugi delovi grada, kao centar i Novo naselje, već uređeni, a ovde nedostaje klupa i lepših stvari za decu i omladinu. Sledeće godine organizovaćemo takmičenje u većem obimu, biće i više klupa ili stolica, što je vrlo važno za tu neku „najlokalniju“ zajednicu - kazao je Beljanski.

Šareni sladoled na štapiću u Rumenačkoj foto: Festival uličnih svirača / Facebook

- Pobednik sam „ Karaoke obračuna“ u Novom Sadu, ali nisam išao s namerom da pobedim na tom takmičenju – rekao je Ivan Raguž, najavivši malu proslavu kraj klupe za nedelju.
Komšiluk je podeljen u pogledu klupe, neki misle da je sarkofag, neki su oduševljeni, a neki ne znaju ni šta je.

Izvor: Dnevnik


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
11°
Vlažnost: 76%
Pritisak: 1003.8 mb
Vetar: 2 m/s, ESE
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano
Ned 9° - 27° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?