Krivična za vlasnike pasa koji su izujedali ženu na Popovici

13:03:00 07.03.2018, Komentara: 0

Novi Sad – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu pronašli su vlasnika pasa koji su, 4. marta, napali ženu na Popovici.

Krivična za vlasnike pasa koji su izujedali ženu na Popovici


Kako je navedeno u saopštenju policije, ispostavilo se da je reč o dva američka staforda koji su u blizini Ledinačkog jezera napali pedesetčetvorogodišnju ženu i naneli joj lake telesne povrede.

- Sumnja se da je vlasnik pasa dvadesetčetvorogodišnji Novosađanin koji je saslušan u svojstvu osumnjičenog za krivično delo izazivanje opšte opasnosti. Policija je o ovom događaju obavestila nadležnu komunalnu službu, a protiv osumnjičenog podneće krivičnu prijavu u redovnom postupku – istaknuto je u saopštenju.

Podsetimo, psi su u nedelju, 4. marta nešto pre 15 časova nedaleko od Ledinačkog jezera na Popovici, izujedali C.E. (54). Ona je primljena u Urgentni centar, gde su joj sanirane povrede i potom je poslata u Pasterov zavod kako bi primila vakcinu protiv besnila.

Kako je C.E. ispričala posle napada, psi su se sjurili s brda, skočila na nju i srušili je na sneg, a potom počeli da je grizu svuda po telu. U nekom momentu je počela da se brani rukama i nogama da je ne bi grizli po vratu i licu. Kako je vikala i dozivala u pomoć, pretpostavlja su to čula dva momka koja su dozvala pse, te su oni otišli. Zamolila ih je za pomoć, ali su momci otišli sa psima. Sama je došla do ljudi u podnožju brda, nakon čega je odmah prevezena do KCV-a.

Po rečima E. C, od težih povreda spaslo ju je skijaško odelo koje je bilo dovoljno debelo da je psi ne izujedaju do kostiju. Inače, nesrećna žena je na izletište došla sa sinom i sestrićem da bi uživali u zimskim radostima, grudvali se i sankali.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
Vlažnost: 93%
Pritisak: 1001.8 mb
Vetar: 1 m/s, SE
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?