Sastanak mama koje bebama ne stavljaju pelene

19:03:00 30.03.2017, Komentara: 0

Novi Sad - Prvi u nizu mesečnih sastanaka mama koje praktikuju bespelenaštvo (EC) biće održan u ponedeljak, 3. aprila od 11 do 12.30 sati, u Američkom kutku.

Sastanak mama koje bebama ne stavljaju pelene

Tema ovog sastanka biće "Zašto volim bespelenaštvo". Mame koje imaju decu staru do 18 meseci moći će da razmene iskustvo, dobiju podršku, kao i inspiraciju ako su iz nekog razloga prestale da praktikuju EC. Takođe, mogu se pridružiti i mame koje bi da se upoznaju sa ovom metodom i koje su zainteresovane da iz prve ruke čuju kako to izgleda.

"Bespelenaštvo je nežan, neprinudni način da se već od rođenja odgovori na bebine prirodne higijenske potrebe. Kao i svi drugi sisari, ljudske bebe imaju instinktivan otpor prema obavljanju potreba po sebi samima, prostoru u kojem spavaju i onima koji o njima vode računa, i od rođenja daju signale u vezi sa ovim", kažu organizatori.

U Američkom kutku napominju i da ovo nije radionica o odvikavanju od pelena i da su dobrodošle i bebe.

Program će voditi Bojana Kukulj-Gez, sertifikovana savetnica za bespelenaštvo GoDieaperFree, a zainteresovani treba da se prijave OVDE.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
10°
Vlažnost: 76%
Pritisak: 1002.6 mb
Vetar: 2 m/s, ESE
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?