Satarom ubijen Beograđanin na Limanu, petoro uhapšeno

19:11:00 01.11.2021, Komentara: 0

Novi Sad – Novosadska policija je, brzom i efikasnom akcijom, uhapsila M. M. (41) iz Beograda, M. T. (44) i Z. D. (38) iz Novog Sada, zbog sumnje da su učinili krivično delo ubistvo u saizvršilaštvu. Zbog sumnje da su, sakrivši sataru, pomogli osumnjičenima posle izvršenog krivičnog dela, policija je uhapsila još dve osobe, Novosađanina P. T. (36) i državljanina Hrvatske M. T. (48).

Satarom ubijen Beograđanin na Limanu, petoro uhapšeno


Sumnja se da su M. M., M. T. i Z. D., u subotu, u napuštenom objektu na Limanu, udarali satarom, rukama i nogama tridesetčetvorogodišnjeg Beograđanina koji je, od zadobijenih povreda, preminuo.

Prema nezvaničnim informacijama, reč je o beskućnicima koji su boravili u napuštenom objektu na Bulevaru despota Stefana.

Nakon sukoba i tuče, troje osumnjičenih je otišlo iz objekta gde se dogodila tragedija i poneli sataru koju su dali Novosađaninu P. T. i M. T., Hrvatskom državljaninu koji neprijavljeno boravi u Novom Sadu, kako bi je ovi sakrili.

Petoro osumnjičenih zadržano je u policiji do 48 sati i biće privedeni, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu u Novom Sadu.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
16°
Vlažnost: 63%
Pritisak: 998.1 mb
Vetar: 3 m/s, SSW
Pet 11° - 26° Pretežno sunčano
Sub 12° - 29° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?