Savetnica gradonačelnika za informisanje na čelu FK Indeks

09:09:00 28.09.2019, Komentara: 0

Novi Sad - Fudbalski klub Indeks iz Novog Sada dobio je novu upravu na čijem se čelu nalazi Nada Kobac, savetnica za informisanje gradonačelnika Miloša Vučevića.

Savetnica gradonačelnika za informisanje na čelu FK Indeks

foto: Fejsbuk, privatna arhiva



Kobac je za novu predsednicu kluba izabrana jednoglasno i na toj funkciji zamenila je Branibora Jovičića, koji se zahvalio gradu na tome što je omogućio klubu da uspešno funkcioniše, piše Dnevnik.

Nadu Kobac smo prvi put upoznali kada je 2016. godine, prilikom održavanja kontramitinga zbog situacije na Radio-televiziji Vojvodine, objavljen njen mejl u kome se nalazio scenario kontramitinga, a koji je poslat iz Gradske kuće RTV-u. Nakon što je mejl dospeo u javnost, Grad Novi Sad je negirao da je učestvovao u organizaciji tog protesta.

Fudbalski klub sa Đačkog igrališta takmiči se u petom rangu domaćeg fudbala, Novosadskoj ligi, u kojoj posle osam odigranih mečeva zauzima treće mesto. Po rečima Nade Kobac, namera joj je da klub, dok je na poziciji predsednice Upravnog odbora, vrati na stare staze uspeha.

Novi upravni odbor, osim Nade Kobac, čine još i Branibor Jovičić, Blažo Vujović, Milan Sekicki, Radovan Ivetić, Radenko Stojanović, Dušan Radojičić i Nemanja Pepić.

Planirani iznos sredstava koji bi FK Indeks od Novog Sada trebalo da dobije u ovoj godini je 650.000 dinara.

Izvor: Dnevnik


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Oblačno
Vlažnost: 87%
Pritisak: 997.5 mb
Vetar: 4 m/s, NNW
Čet 6° - 13° Moguća kiša
Pet 4° - 15° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?