Saznajte nešto više o novosadskim danima slavnih pisaca

14:03:00 09.03.2018, Komentara: 0

Novi Sad – Ako ste oduvek želeli nešto više da saznate o piscima koji su dane provodili u Novom Sadu, imate priliku da to učinite u subotu, 10. marta. Naime, sutra će biti organizovana besplatna turistička tura „Novosadski dani slavnih pisaca – od kuće do kuće”. U obilazak će se kretati u 15 sati s Trga slobode, kod spomenika Svetozaru Miletiću.

Saznajte nešto više o novosadskim danima slavnih pisaca


Svi zainteresovani moći će od turističkog vodiča Srđana Boškovića da čuju o čuvenim piscima koji su u prošlosti ovde živeli, ali i posete kuće i zgrade nekih od njih.

U planu je da se obiđu kuće Aleksandra Tišme, Stefana Stefanovića, Mladena Leskovca, Georgija Magaraševića, Branislava Nušića, Milovana Vidakovića, Isidora Bajića i mnogih drugih.

Meteorolozi najavljuju pravo prolećno vreme, pa će šetnja prijati svakom ljubitelju sunca.

Obilazak organizuju „Color Media Communications” i turistička agencija „Putokaz 021” tokom „Novosadske nedelje knjige”, a u okviru Međunarodnog sajma knjiga u Novom Sadu.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
12°
Vlažnost: 62%
Pritisak: 998.7 mb
Vetar: 1 m/s, SE
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?