Saznajte sve o pravilnoj ishrani trudnica i porodilja

15:05:00 06.05.2018, Komentara: 0

Novi Sad - Besplatna radionica „Pravilna ishrana u trudnoći i tokom prvih šest meseci detetovog života“ biće održana u utorak, 8. maja u 18h u Američkom kutku (Petra Drapšina 3). Radionicu organizuju Američki kutak Novi Sad, Centar za mame i Rosa.

Saznajte sve o pravilnoj ishrani trudnica i porodilja


Svi zainteresovani na radionici mogu saznati šta je zdrava ishrana, kako da je prilagode ovom i za mamu i za bebu važnom periodu, koja su pravila koja treba da se poštuju, koje namirnice su dobre, a koje nisu, kao i o važnosti adekvatnog unosa tečnosti koji je od ključnog značaja za pravilno funkcionisanje organizma.

Zdrava ishrana tokom trudnoće je važna i za mame i za bebe i zato je neophodno da se vodi računa o kvalitetu i kvantitetu namirnica tokom cele trudnoće. Pravilna ishrana tokom trudnoće doprineće da se beba razvija i raste kao i da se trudnica oseća dobro.

Radionicu drži mr sc. med. dr Veroslava Stanković, specijalista ishrane zdravih i bolesnih ljudi. O važnosti hidracije i pravilnom unosu vodu govoriće nutricionista Ljubiša Knežević, predsednik Društva nutricionista – dijetetičara Srbije i šef odeljenja za dijetetiku i ishranu u KBC „Zvezdara“.

Prijave su obavezne putem mejla novisad@centarzamame.rs


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
11°
Vlažnost: 62%
Pritisak: 1001.6 mb
Vetar: 1 m/s, W
Sub 3° - 16° Malo i umereno oblačno
Ned 6° - 12° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?