Sedmočlanoj novosadskoj porodici hitno potreban dom

19:04:00 26.04.2017, Komentara: 0

Novi Sad - Sedmočlanoj porodici Đurkić iz Novog Sada hitno je potreban novi krov nad glavom, sa obzirom da je baraka blizu limanske kasarne, u kojoj su živeli 14 godina, predviđena za rušenje.

Sedmočlanoj novosadskoj porodici hitno potreban dom

Iz Američkog kutka apeluju da ukoliko u sledećih nekoliko dana Đurkići ne pronađu novo mesto za stanovanje, Centar za socijalni rad će roditeljima oduzeti njihovo petoro dece.

"Deca iz ove porodice su već dugo članovi Američkog kutka i svi ih ovde znamo kao divne mališane. Četvoro su odlični učenici Osnovne škole 'Žarko Zrenjanin' i veoma su vredni i dobri. Želeli bismo da učinimo sve što je u našoj moći da im nekako pomognemo, a možete im pomoći i Vi, ukoliko ste u mogućnosti", apeluju iz Američkog kutka.

Novac, namenjen kupovini ili iznajmljivanju kuće, može se uplatiti na žiro račun Banke Intesa: ‎160-450858-70 i Vojvođanske banke: ‎355-3200555580-26 - devizni račun.

Osim novčane, dobrodošla je i bilo kakva druga pomoć, idejna ili informativna, koja bi pomogla ovoj porodici da što pre pronađe dom. U slučaju da želite da kontaktirate nekog ovim povodom, javite se Udruženju građana "Novi Sad" na njihovoj Fejsbuk stranici.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Sumaglica
11°
Vlažnost: 94%
Pritisak: 994.6 mb
Vetar: 4 m/s, WSW
Sre 9° - 15° Poslepodnevni pljuskovi
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?