Seminar o vođenju kampanje javnog zagovaranja

09:12:00 19.12.2016, Komentara: 0

Novi Sad - Seminar "Uspešno planiranje i vođenje lokalne kampanje javnog zagovaranja" biće održan 29. decembra od 12 do 18 sati, u prostorijama JAZAS-a (Narodnog fronta 35).

Seminar o vođenju kampanje javnog zagovaranja

Seminar je namenjen omladinskim organizacijama, udruženjima i neformalnim grupama mladih, kao i podmladcima političkih stranaka, a organizuje ga Centar za razvoj demokratskog društva Europolis.

Edukacija se realizuje u okviru projekta "Omladinske organizacije i podmlaci političkih stranaka – zajedno ka većoj participaciji mladih u Novom Sadu", koji Europolis sprovodi uz podršku Gradske uprave za sport i omladinu grada Novog Sada.

"Ovaj projekat ima za cilj da podstakne mlade iz Novog Sada da razviju inicijative koje će usmeriti pažnju zajednice na neki važan problem ili temu i uključiti građane i građanke u aktivnu promociju rešenja problema, a donosioce odluka usmeriti na odabir adekvatnog rešenja", piše u pozivu na seminar.

Zainteresovani treba da se prijave najkasnije do 21. decembra u 17 sati, popunjavanjem ovog formulara.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
11°
Vlažnost: 76%
Pritisak: 1004.5 mb
Vetar: 2 m/s, SE
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano
Ned 9° - 27° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?