Serbia Fashion Week počinje sledeće sedmice

09:03:00 31.03.2016, Komentara: 0

Novi Sad - Internacionalni festival mode i dizajna „Serbia Fashion Week“ biće održan od 6. do 11. aprila u Master centru Novosadskog sajma.

Serbia Fashion Week počinje sledeće sedmice

Predsednica Festivala i Nacionalne komore za modu Srbije Svetlana Horvat kaže da će ovogodišnji festival ugostiti više od 50 svetskih i domaćih modnih dizajnera tokom svog prolećnog izdanja.

- Najtraženiji svetski modni dizajneri iz Holandije, Nemačke, Francuske, Italije... predstaviće svoj rad na brojnim revijama, dok će domaću modnu scenu u najlepšem izdanju predstaviti Jelena i Svetlana Proković, Bata Spasojević, Mladen Milivojević Baron, Boško Jakovljević, Suzana Perić, Tijana i Mila Popović, Marija Šabić i mnogi drugi. Ono što izdvaja „Serbia Fashion Week“ od mnogih Nedelja mode jeste velika mogućnost koju pruža domaćim dizajnerima, a koja se odnosi na predstavljanje srpske mode širom sveta - rekla je Horvat.

Ona je dodala da najveća modna manifestacija regiona dobija novi segment – „Serbia Fashion Film Festival“, koji će ujedno biti i prvi internacionalni festival modnog filma na Balkanu.


Serbia Fashion Week traži novinare

SFW potebni su novinari koji će izveštavati o modi tokom Nedelje mode. Novinar/ka će uz kamermana intervjuisati dizajnere i praviti kratki dnevni video materijal o svakom danu tokom Nedelje mode. Rad ovog novinara/ke će biti viđen na nacionalnim televizijama širom Balkana.

Od kandidata se traži da ima adekvatno znanje o modi, besprekorne verbalne veštine, prijatan fizički izgled za pojavljivanje na televiziji, volju za radom i učenjem i da bude dostupan/na od 5. do 12. aprila.

Američka modna televizijska ličnost i voditelj večernjih vesti, Marcellous L. Jones, lično će obezbediti dodatnu obuku osobi ili osobama koje budu izabrane za ovaj posao.

Svi zainteresovani kandidati treba da pošalju svoj CV i video link sebe kako govore. Video može trajati najduže 1.5 minut. CV i video link poslati na bojana.vojnovic.sfw@gmail.com.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
11°
Vlažnost: 76%
Pritisak: 1004.6 mb
Vetar: 2 m/s, ESE
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano
Ned 9° - 27° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?