Šesta Novosadska cvetna pijaca sutra i prekosutra na platou Spensa

13:04:00 25.04.2024, Komentara: 0

Novi Sad – Peta prolećna Novosadska cvetna pijaca, u organizaciji Pokreta gorana, biće održana ovog vikenda na platou ispred Spensa, a svoje štandove imaće i Inženjeri zaštite životne sredine i Društvo za podršku osobama sa autizmom Novog Sada.

Šesta Novosadska cvetna pijaca sutra i prekosutra na platou Spensa


Posetiocima će se sutra od osam do 19 časova, a u subotu do poslepodnevnih časova, predstaviti proizvođači cveća, sadnica i opreme za hortikulturu, proizvođači meda i hrane.

- Naši izlagači su pripremili raznovrsnu ponudu sezonskog cveća, sadnica četinara i lišćara, kaktusa, perena, opreme za sadnju i baštu, nešto zdravo i slatko i slano, tako da vas pozivamo da nas posetite i pronađete nešto za sebe i svoje najmilije - kažu organizatori.

Inženjeri zaštite životne sredine će na svom šandu imati akciju „Zameni stari papir za sadnice“. Građani će imati priliku da zamene papir za sadnice sutra od osam do 19, aprekosutra od osam do 13 časova. Za 10 kilograma starog papira se dobija sadnica cveća, za 60 kilograma sadnica drveta.

Udruženje Društvo za podršku osobama sa autizmom Novog Sada predstaviće svoje dosadašnje radove koji se mogu i kupiti. - Kupovinom radova pomažete udruženju da nastavi da organizuje radionice i na ovaj naćin će obeležiti i april - mesec podizanja svesti o autizmu - ističu u Pokretu gorana.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
20°
Vlažnost: 73%
Pritisak: 1005.6 mb
Vetar: 1 m/s, S
Ned 12° - 27° Malo i umereno oblačno
Pon 13° - 27° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?