Sheck Wes, Metronomy, Marky Ramone na Exitu

08:02:00 08.02.2020, Komentara: 0

Novi Sad - Američki hit reper Sheck Wes, jedan od vodećih britanskih indi-rok bendova Metronomy, dobitnik Gremi nagrade za životno delo i živa ikona panka Marky Ramone, kao i njujorški hardkor heroji Agnostic Front, predvode žestoka pojačanja i listu od 28 novih izvođača ovogodišnjeg Exit festivala.

Sheck Wes, Metronomy, Marky Ramone na Exitu


Prema najavama iz Exit tima sa njima na Tvrđavu dolaze i finski pankeri Rattus, bostonski hardkor bend Death Before Dishonor, avangardni norveški kvartet Shining, švedske hard rok heroine Thudermother, melodični pankeri iz Londona Guitar Gangsters, hrvatski kantautor J.R. August, beogradska supergrupa Minilinija, ali i mnogi drugi koji se pridružuju već objavljenim zvezdama jubilarnog Exita, kao što su David Guetta, Tyga, James Arthur, Fatboy Slim, Boris Brejcha, ARTBAT...

Trenutno je u prodaji ograničeni kontigent kompleta EXIT karata po ceni od 6.490 dinara, a ulaznice zainteresovani mogu nabaviti preko zvanične stranice i putem prodajne mreže Gigs Tix.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 76%
Pritisak: 1001.6 mb
Vetar: 1 m/s, S
Sub 3° - 16° Malo i umereno oblačno
Ned 6° - 12° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?