Sinoć upucan navijački vođa sa "debelim" dosijeom

13:09:00 08.09.2016, Komentara: 2

Novi Sad - Dragan Jovanović zvani Gidra, jedan od vođa navijačke grupe "Firma", upucan je u sinoćnoj sačekuši. On ima teške telesne povrede i napadači su ga pogodili u desnu potkolenicu, desnu butinu, levo koleno i desnu nadlakticu, a zadobio je i prelom desnog ramena.

Sinoć upucan navijački vođa sa "debelim" dosijeomfoto: Facebook / NSU - Uživo sa novosadskih ulica

Inače, Jovanović je odavno poznat policiji, jer u svom krivičnom dosijeu ima čak 36 krivičnih prijava i to zbog narkotika, seksualnih delikata, oružja, napada na policajce, krađa, izazivanja opšte opasnosti, nasilničkog ponašanja na sportskim priredbama, nanošenja teških telesnih povreda, iznude, prikrivanja, ugrožavanja sigurnosti i držanja u zatočeništvu.

Dosta pažnje javnosti Gidra izazvao i krajem juna na Štrandu, kada je upucan u butinu u sred dana. Svedoci događaja tada su naveli dva scenarija tog događaja. Prema jednom, Jovanović se sam upucao, a prema drugom ga je ranio nepoznati napadač. U svakom slučaju, tada je odbio saradnju s policijom.

Izvor: Blic


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

2 komentar(a)

Indred

, *.dynamic.mbb.telenor.rs

Ovaj ce da snimi rep album uskoro


branislav

, *.dynamic.stcable.net

i posle toliko krivicnih prijava on je jos uvek na slobodi? alo jel postoji tu negde zakon i pravda u ovoj drzavi??? na sta smo mi spali, sramota!


Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
14°
Vlažnost: 51%
Pritisak: 1004.0 mb
Vetar: 4 m/s, W
Sub 3° - 16° Malo i umereno oblačno
Ned 6° - 12° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?