Sistem stabilan, restrikcije vode na snazi u prigradskim naseljima

16:12:00 14.12.2018, Komentara: 0

Novi Sad – Sistem vodosnabdevanja je stabilan, a restrikcije ostaju u prigradskim naseljima, po rasporedu koji je juče najavljen.

Sistem stabilan, restrikcije vode na snazi u prigradskim naseljima

foto: JKP "Vodovod i kanalizacija"

Kako navode u JKP „Vodovod i kanalizacija“, radovi teku planiranom dinamikom i najveći deo posla obavlja se tokom noći.

- Veoma je važno napomenuti da je potrebno određeno vreme da se sistem stabilizuje, naročito posle nekoliko sati od obustave u isporuci vode, da su cevi pune vazduha i da su u narednom periodu moguće i havarije na vodovodnoj mreži koje u ovom trenutku ne mogu da se predvide, te molimo i apelujemo na sugrađane da imaju strpljenja i razumevanja jer su radnici konstantno na terenu i čini se sve kako bi se ispoštovali rokovi i sistem vodosnabdevanja u potpunosti normalizovao – navedeno je u saopštenju „Vodovoda“.

Takođe, Novosađani i Novosađanke koji uopšte nisu imali vodu prethodnih dana tu informaciju treba da prijave na mejl kontakt.centar@vikns.rs kako bi u „Vodovodu“ targetirali najkritičnije tačke i obezbedili cisterne za te lokacije.

Inače, cisterne sa pijaćom vodom nalaze se u centru Futoga, u Veterniku kod kružnog toka i u Preradovićevoj ulici u Petrovaradinu (blok 8).


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 87%
Pritisak: 1002.2 mb
Vetar: 2 m/s, ESE
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?