Škola filma za tinejdžere

14:01:00 02.01.2017, Komentara: 0

Novi Sad - Novi ciklus radionica za tinejdžere - škola filma sa NFC Kino klubom Novi Sad počinje u utorak, 3. januara u prostorijama Dečjeg kulturnog centra u okviru programa "Teen Zimzarije"

Škola filma za tinejdžere

Besplatan program "Teen Zimzarije" namenjen je novosadskim tinejdžerima i tinejdžerkama uzrasta od 11 do 16 godina. Radionice će se realizovati od utorka do petka, od 11.30 do 13 sati (utorak, sreda) i od 10 do 13 sati (četvrtak, petak).

Učešće je potrebno prijaviti slanjem sms-a na broj 069 200 1090, a Dečji kulturni centar nalazi se u ulici Ive Lole Ribara 6.

Prema programu polaznici će 3. januara učiti o istoriji filma i filmskom jeziku. Dana kasnije će kroz vežbe napisati svoju kratku priču i potom u grupama zajednički stvarati scenario. Od toga će sklopiti jedinstveni scenario koji će biti snimljen kao film.

U četvrtak će formirati filmsku ekipu, napraviti plan snimanja i snimati, dok je poslednji dan radionica namenjen za montažu snimljenog materijala i analizu urađenog.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
11°
Vlažnost: 76%
Pritisak: 1004.5 mb
Vetar: 2 m/s, SE
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano
Ned 9° - 27° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?