Škola računara za starije i Novosađane srednjih godina

09:01:00 09.01.2016, Komentara: 0

Novi Sad - "Građanska škola računara" u MZ "Sonja Marinković", specijalizovana za profesionalnu obuku srednje i starije generacije Novosađana, do 15. januara upisuje novu grupu polaznika za mesec januar.

Škola računara za starije i Novosađane srednjih godinaIlustracija

Kursevi traju četiri sedmice, a za sticanje certifikata o završenoj obuci profesionalnog rukovanja računarom u ovoj školi nije potrebno nikakvo predznanje. Cenu od 5.000 dinara polaznici mogu da plate u dve rate, a po jedno mesto u svakoj grupi polaznika rezervisano je za samohrane roditel, za koje je obuka besplatna.

Nastava je organizovana u dve grupe, u prepodnevnom terminu od 10 do 11.30 sati i u popodnevnom od 17 do 18.30 sati. U dobro opremljenom i klimatizovanom kabinetu za računarsku obuku za svakog od sedam polaznika u grupi obezbeđen je računar.

U MZ "Sonja Marinković" kažu da je, s obzirom na to da starijim sugrađanima usvajanje znanja o novim tehnologijama predstavlja ozbiljan problem, ova škola u protekle tri i po godine razvila poseban školski program, specijalno prilagođen ovim kategorijama stanovništva.

"Zahvaljujući takvom pristupu, danas više stotina pripradnika srednje i starije generacije Novosađana, bivših polaznika ove škole, redovno koristi računar i internet", kažu u MZ "Sonja Marinković".

Prijavu za kurs sugrađani treba da podnesu u prostorijama MZ "Sonja Marinković", Kej Žrtava racije broj 4, ili na telefone: 457- 538 ili 065 6 519 477.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
16°
Vlažnost: 51%
Pritisak: 994.2 mb
Vetar: 5 m/s, SW
Čet 12° - 22° Malo i umereno oblačno
Pet 11° - 25° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?