Školska policajka uhvatila lopova, uhapšeni i maloletni lopovi

18:03:00 28.03.2018, Komentara: 0

Novi Sad - Jutros, oko 9 sati, školska policajka uhvatila je osumnjičenog, neposredno pošto je, kako se sumnja, počinio krađa. Mediji pišu da je u pitanju policajka Sandra Pap.

Školska policajka uhvatila lopova, uhapšeni i maloletni lopovi

foto: ilustracija



Sumnja se da je pedesetpetogodišnji Novosađanin iz otključanog automobila jednog sugrađanina oduzeo novac, ali ga je oštećeni primetio i počeo da doziva policiju.

- Policijska službenica koja je stajala ispred škole, za čiju je bezbednost zadužena, potrčala je za osumnjičenim i sustigla ga u Futoškoj ulici. On je doveden u policijsku stanicu i protiv njega će biti podneta krivična prijava za krađu – navedeno je u saopštenju policije.

Novac, koji je bežeći odbacio, pronađen je i vraćen vlasniku.

Pljačkali uz repliku pištolja

Ubrzo posle dojave da je u jednoj prodavnici počinjeno razbojništvo, policija je, sinoć, uhvatila dvojicu osumnjičenih za to krivično delo.

Radnica je obavestila policiju da su dvojica mladića, uz pretnju pištoljem, oduzela novac iz kase. Brzom intervencijom, policija ih je pronašla, posle desetak minuta, sa novcem i replikom pištolja kojom su pretili zaposlenoj.

Kako je saopšteno, protiv obojice sedamnaestogodišnjaka biće podneta krivična prijava zbog osnovane sumnje da su učinili krivično delo razbojništvo. U saopštenju nije navedeno o kakvoj prodavnici je reč, niti koliko novca je ukradeno.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 81%
Pritisak: 1001.2 mb
Vetar: 1 m/s, WSW
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?