Skupština grada sutra o završnom računu za 2018. godinu

09:06:00 03.06.2019, Komentara: 2

Novi Sad - Završni račun gradskog budžeta za prošlu godinu i izveštaji o poslovanju gradskih preduzeća i ustanova u 2018. godini, kao i raspodela dobiti javnih preduzeća čine najveći deo dnevnog reda sutrašnje sednice Skupštine grada.

Skupština grada sutra o završnom računu za 2018. godinu

U gradskom parlamentu raspravljaće se i o dodeli zemljišta uz auto-put Republici, za potrebe najavljivanog dolaska jednog od najvećih svetskih proizvođača kakaoa i čokolada „Barry Callebaut ", ali i o stanju prirode u gradu od 2013. do 2017. godine, lokalnom Akcionom planu za rodnu ravnopravnost, izmenama Odluke o daljinskom grejanju, te izboru direktora „Novosadske toplane“, „Lisja“ i „Urbanizma“.

Na sutrašnjoj sednici Skupštine grada gradski parlament takođe bi, i zvanično, trebalo da potvrdi uspostavljanje saradnje s tri francuska grada. Reč je o mestima: Engijen le Ben, Sen Lu la Flore i Tavernji.

Skupština grada izjasniće se i o predlogu da se JGSP „Novi Sad“ zaduži kod banaka za 400 miliona dinara da bi isplatilo dugove za gorivo, te da „Stan“ na isti način dođe do 270 miliona dinara, s kojima bi, kako se navodi u obrazloženju, izmirio sva dugovanja poveriocima.

Izvor: Dnevnik.rs


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

2 komentar(a)

apotekarka

A sta je sa Apotekom?Zar ne treba da se pomenu i oni sutra??


nije bitno

Nije njima važna Apoteka!


Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
18°
Vlažnost: 52%
Pritisak: 1002.9 mb
Vetar: 2 m/s, SSE
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano
Ned 9° - 27° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?