Slobi Snajperu određen pritvor do 30 dana

16:09:00 21.09.2021, Komentara: 0

Novi Sad - Viši sud u Novom Sadu odredio je pritvor do 30 dana Slobodanu Milutinoviću zvanom Snajper, koji se sumnjiči, prema pisanju medija, da je oteo i prebio svoju ljubavnicu. Kako navodi u saopštenju portparol Višeg suda Jelena Ostojin, Milutinović je osumnjičen da je izvršio krivično delo otmica.

Slobi Snajperu određen pritvor do 30 dana


Njemu je sudija za prethodni postupak odredio pritvor zbog opasnosti od uticaja na svedoke i zbog bojaznosti da će ponoviti krivično delo.

Slobodan Milutinović Snajper je i ranije bio hapšen. Podsetimo, ovaj tridsetpetogodišnjak se našao na stranicama crne hronike 5. septembra. Tada je uhapšen zajedno sa suprugom, u opsežnoj akciji policije nakon ubistva Uroša Stefanovića (27) i ranjavanja Gorana Kovačevića Goranca (47), jer je u njihovom stanu pronađen pištolj za koji nemaju dozvolu.

Osnovno javno tužilaštvo u Novom Sadu je tada posle saslušanja bračnog para predložilo da se Snajperu odredi pritvor do 30 dana, ali je sudija za prethodni postupak odlučio da mu dozvoli da se u daljem postupku brani sa slobode.

Kako pišu Novosti, na to rešenje se tužilaštvo žalilo, ali je vanpretreseno veće, odlučujući o toj žalbi, potvrdilo odluku Osnovnog suda da se Milutinoviću dozvoli odbrana sa slobode.

Snajper je hapšen i u martu ove godine u akciji policije Republike Srpske. Detaljnije o ovom hapšenju možete pročitati OVDE


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
13°
Vlažnost: 54%
Pritisak: 998.6 mb
Vetar: 1 m/s, N
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?