Smeta im graja sa dečjeg igrališta

13:07:00 06.07.2017, Komentara: 1

Novi Sad - Miroslav Nikolić, stanar zgrade u Ulici Stevana Čalenića 4, požalio se Komisiji za predstavke i predloge na jučerašnjem prijemu građana u Skupštini grada u ime komšija, na buku sa dečjeg igrališta.

Smeta im graja sa dečjeg igrališta

Rekao je da je igralište postavljeno na deset metara od objekta, a 40 godina je tu bila travnata površina koju su sami održavali i ozelenjavali. Naveo je da je sada to mesto okupljanja za sve koji žive u tom kraju, sem za starije, koji, kako tvrdi, nemaju mira sve do kasnih sati.

Peticiju da se igralište izmesti jer ima dovoljno prostora za to, potpisala su stanari 22 od 34 stana. U Mesnoj zajednici im je objašnjeno da je igralište postavilo "Lisje" da bi se predupredilo vandalstvo. Mesna zajednica, kojoj su se najpre obratili, dala im je objašnjenje da je „Lisje” postavilo igralište blizu zgrade da bi predupredilo vandalstvo.

Ilustracija: James Emery / CC BY


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

1 komentar(a)

Goca

, *.dynamic.isp.telekom.rs

Sram da vas bude smeta vam dečija igra i smeh.Prodajte stanove pa se iselite iz grada,Pitam se samo dal vi imate decu i unučiće jestel vi normalni, umesto da izađete ispred zgrada ,sednete na klupe i uživate u njihovoj igri vi trazite da se premeste njihova igrališta. PS da ne bude zabune ja sam već 6 god penzioner i u naše dvorište od naše zgrade dolaze klinci iz susedne zgrade.i tu se igraju.Pa zar ima išta lepše od njihovog smeha.


Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
21°
Vlažnost: 49%
Pritisak: 1005.4 mb
Vetar: 4 m/s, SSE
Pet 11° - 26° Pretežno sunčano
Sub 12° - 29° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?