SMS servis za korisnike usluga Novosadske toplane

13:12:00 16.12.2020, Komentara: 0

Novi Sad - Novosadska toplana pokrenula je SMS servis za prijavu reklamacija na kvalitet usluga, kako bi unapredili kvalitet komunikacije sa korisnicima usluga i primenu mera prevenicije prenošenja virusa kovid-19 neposrednim kontaktom.

SMS servis za korisnike usluga Novosadske toplane


Korisnicima se otvara nova mogućnost da na brojeve telefona 064/81-81-580 i 064/81-81-581 svakog dana od 6 do 22 časa, putem SMS poruke prijave reklamaciju na kvalitet isporuke toplotne energije za grejanje i pripremu tople potrošne vode.

U SMS poruci je potrebno navesti ime i prezime, tačnu adresu, sprat i broj stana na koji se reklamacija odnosi, kao i kratak opis reklamacije, a sve u cilju što efikasnijeg rešavanja prijavljenog problema.

Navedeni brojevi telefona služiće isključivo za prijavu reklamacija putem SMS poruke.

Podsećamo, za sva pitanja i reklamacije na kvalitet usluge, korisnicima su na raspolaganju i brojevi telefona 423-712, 420-853 kao i mogućnost pozivanja broja 0800-100-021 svakog dana od 6 do 22 časa. Korisnici mogu da se obrate i putem mejl adrese osj@nstoplana.rs . U slučaju curenja na kućnoj instalaciji, zbog hitnosti intervencije i dostupnosti telefona korisnicima 24 sata, potrebno je pozvati na broj telefona 4881-105, koji je na raspolaganju isključivo za tu vrstu prijave.

S obzirom na epidemiološku situaciju, iz Novosadske toplane mole korisnike usluga da se za sva pitanja i reklamacije Preduzeću obraćaju telefonskim putem ili mejlom, kako bi mogućnost prenošenja virusa sveli na minimum. Ukoliko korisnici imaju preku potrebu da dođu lično, u ovom preduzeću podsećaju da su prostorije Korisničkog centra, u Ulici Vladimira Nikolića broj 1, otvorene radnim danima od 7 do 20 časova i subotom od 7 do 15 časova, uz striktno sprovođenje svih mera prevencije širenja virusa. Za predaju dokumenata šalter Pisarnice otvoren je radnim danima od 7 do 15 časova, navode u JKP „Novosadska toplana“.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
22°
Vlažnost: 60%
Pritisak: 993.6 mb
Vetar: 1 m/s, SSW
Uto 13° - 26° Poslepodnevni pljuskovi
Sre 8° - 9° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?