Snimao čoveka kako gori ležeći na trotoaru

09:01:00 19.01.2016, Komentara: 0

Novi Sad - Uznemirujući snimak na kome se vidi kako gori odeća u predelu stomaka čoveku koji leži na ulici, pojavio se sinoć na Fejsbuk stranici NSU-Uživo sa novosadskih ulica.

/ #NSulice / PAŽNJA: UZNEMIRUJUĆ SADRŽAJ /Delimo vam je jedan snimak, koji je snimljen i poslat nam još krajem novembra. Na snimku se jasno vidi čovek, najverovatnije beskućnik kako se doslovce samozapalio i potom legao na stepenište. Odbio je pomoć prolaznika koji su želeli da ga ugase PP aparatom. Najverovatnije mu je gorela samo garderoba, ali se on na to ni najmanje nije obazirao. Ne znamo šta se posle ovoga desilo sa ovim čovekom
Posted by NSU-Uživo sa novosadskih ulica on Monday, January 18, 2016

Na snimku se vidi kako čovek leži uz zid, dok je snimatelj najverovatnije prolaznik, koji je zatekao ovaj prizor i snimio ga. Nesrećnog čoveka je prvo dozivao i govorio mu: "Alo, eee, ugasi se," a kada je, najverovatnije svom saputniku, predložio da uzmu protivpožarni aparat da ga ugase, čovek je samo odmahnuo rukom.

Snimao čoveka kako gori ležeći na trotoaru

Snimatelj se tada okrenuo na drugu stranu i isključio kameru, ali šta se dalje dešavalo za sada nije poznato. Ipak, to što se okrenuo i možda otišao, a ne pomogao čoveku, izazvalo je gnev na društvenim mrežama.

Iz komentara se još može saznati da je nesrećni čovek izvesni Jovan i da je alkoholičar, kao i da ovo nije prvi put da se samozapali, a administratori Fejsbuk stranice NSU-Uživo sa novosadskih ulica napisali su da im je sve snimljeno još krajem novembra kada im je snimak poslat.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
18°
Vlažnost: 52%
Pritisak: 1002.9 mb
Vetar: 2 m/s, SSE
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano
Ned 9° - 27° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?