Snowboard takmičenje danas i sutra ispred Spensa

10:12:00 23.12.2016, Komentara: 0

Novi Sad - AvalanchRiskCityJam, snowboard takmičenje u gradskim uslovima, biće održano danas i sutra na platou Spensa. Biće izgrađena privremena ski i snowboard staza, a organizatori najavljuju da će ovaj događaj biti jedinstven u regionu.

Snowboard takmičenje danas i sutra ispred Spensa

Svečano otvaranje biće u 16.45 sati, a već od 17 kreće takmičenje profesionalnih bordera, prvo onih na srednjem nivou, a potom, od 19 sati, takmičenje pravih profesionalaca. U 21 sat najboljima će biti dodeljene nagrade.

Predavanja i prezentacije o sportovima građani mogu slušati u Edukativnom kutku od 18 do 20 časova. Trajaće dvadesetak minuta i smenjivaće se ATB (mountain boarding), MTB (mountain biking), paraglajding, planinarenje, snowboard, climbing i gorska služba.

Za sutra, 24. decembar, planirana su celodnevna dešavanja.

Snowboard takmičenje danas i sutra ispred Spensa

Od 10 sati do podne biće otvoreno sankalište, a potom do 14 sati otvoreno skijalište, škola borda i škola skijanja. Takmičenje u bordu i skijanju za decu u dve kategorije - "Pahuljice" (dečaci i devojčice od pet do osam godina) i "Cicibani" (dečaci i devojčice od devet do 12 godina) biće od 14 do 15 sati. Decu na takmičenje mogu prijaviti samo roditelji na platou Spensa od 11 do 13:30 sati.

Biće tu i demonstracija Gorske službe spašavanja, a kasnije u toku dana ponovo otvoreno sankalište, skijalište, škola borda i škola skijanja, kao i predavanje o sportovima.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 81%
Pritisak: 1001.2 mb
Vetar: 1 m/s, SW
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?