Snowboard takmičenje i adrenalin poligoni 23. i 24. decembra ispred Spensa

09:12:00 14.12.2016, Komentara: 0

Novi Sad - AvalanchRiskCityJam, snowboard takmičenje u gradskim uslovima, biće održano 23. i 24. decembra na platou Spensa. Biće izgrađena privremena ski i snowboard staza, a organizatori najavljuju da će ovaj događaj biti jedinstven u regionu.

Snowboard takmičenje i adrenalin poligoni 23. i 24. decembra ispred Spensa

U petak, 23. decembra na platou će se od 17 sati okupiti najistaknutiji skijaši i borderi iz istočne Evrope i regiona. Borderi i skijaši koji žele da se takmiče treba da se prijave putem onlajn formulara do 18. oktobra na sajtu arsf.rs u odeljku Prijave/City Jam. Za najbolje su obezbeđene vredne nagrade.

Snowboard takmičenje i adrenalin poligoni 23. i 24. decembra ispred Spensa

Osim u vratolomijama koje izvode sportisti, posetioci ovog sportskog festivala moći će da uživaju i u "Zimskom selu", gde će biti adrenalin poligoni, stena za penjanje, zip line, zona za ATB (mountain boarding) i MTB (mountain biking) sportove, kao i štand Fruške gore u kom će biti predstavljene pogodnosti boravka u prirodi.

Snowboard takmičenje i adrenalin poligoni 23. i 24. decembra ispred Spensa

Prvog dana festivala u centru pažnje će biti profesionalni sportisti, dok će subota, 24. decembar, u potpunosti biti posvećena građanima. Na stazi koju će u petak koristiti borderi, u subotu će se skijati i sankati deca. Biće organizovano mini takmičenje u skijanju za najmlađe, a radiće i punktovi na kojima će moći da se proceni preciznost u grudvanju, na sankama ili veština neke od zimskih olimpijskih disciplina.

Biće pravljeni ukrasi za novogodišnju dekoraciju i ukrasi od leda, a moći će i da se kupe jelke sa busenom.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
11°
Vlažnost: 67%
Pritisak: 999.2 mb
Vetar: 1 m/s, E
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?