SNS negira da hor Jovine gimnazije peva na njihovoj godišnjici

08:10:00 26.10.2019, Komentara: 1

Novi Sad - Gradski odbor Srpske napredne stranke saopštio je da hor novosadske Gimnazije „Jovan Jovanović Zmaj“ neće pevati na proslavi rođendana te stranke. Kažu da je „još je sramnija tvrdnja da je finansiranje hora uslovljeno nastupom na stranačkoj proslavi“.

SNS negira da hor Jovine gimnazije peva na njihovoj godišnjici


SNS u nedelju, 27. oktobra velikim skupom na Spensu obeležava godišnjicu osnivanja stranke. Pojedini mediji objavili su u sredu, 23. oktobra da će na toj proslavi nastupiti i hor Jovine gimnazije, što je potvrđeno i u samoj školi, a direktor škole Radivoje Stojković je čak i rekao da deca ne moraju da nastupaju, ako ne žele i da neće snositi posledice zbog toga.

Pojedini roditelji negodovali su zbog ovoga, a neke opozicione stranke, među kojima je i Pokret za preokret, osudile su to što će hor nastupiti na SNS skupu.

- Srpska napredna stranka nikada nije i neće zloupotrebljavati decu u političke svrhe. Naprotiv, naši funkcioneri na svim nivoima vlasti, ulažu velike napore da upravo deci obezbede maksimalne uslove za život, obrazovanje, bavljenje sportom, naukom i svim aktivnostima koje predstavljaju potrebe mladih - navode u toj stranci.

Srpska napredna stranka pozvala je članove Pokreta za preokret da u nedelju, 27. oktobra budu njihovi gosti na obeležavanju rođendana Srpske napredne stranke i da se uvere u to da nikakve zloupotrebe dece u političke svrhe neće biti.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

1 komentar(a)

Nada

, *.dynamic.sbb.rs

Pohvale gimnazijalcima hora Jovine gimn. na svesti i odbijanju da budu angazovani u bilo koje politicke svrhe.Hvala direktoru gimn. na razumevanju samosvesti.


Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
16°
Vlažnost: 36%
Pritisak: 1000.1 mb
Vetar: 1 m/s, NNE
Ned 6° - 12° Moguća kiša
Pon 4° - 14° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?