Spasen povređeni biciklista na Fruškoj gori

09:07:00 25.07.2021, Komentara: 0

Novi Sad - Akcija spasavanja bicikliste koji je povređen na Fruškoj gori uspešno je okončana, potvrđeno je sinoć Tanjugu iz Gorske službe spasavanja. Akcija spasavanja trajala skoro dva sata, a biciklista je izvučen sa povredama kičme i predat Hitnoj pomoći.

Spasen povređeni biciklista na Fruškoj goriFoto: JP "Nacionalni park Fruška gora"



Čuvarska služba Nacionalnog parka Fruška gora je izašla na teren po pozivu Gorske službe spasavanja, zbog povrede bicikliste na slabo pristupačnom delu šume kod lokaliteta „Masna ćupa“.

Uz ekipu Gorske službe spasavanja i Čuvarsku službu Nacionalnog parka Fruška gora akciji spasavanja pristupila je i Hitna pomoć koja je konstatovala povrede kičme kod povređenog bicikliste. Nakon imobilizacije povređenog bicikliste, on je na nosilima izvučen do ambulantnog vozila.

Iz Nacionalnog parka Fruška gora apeluje na posetioce da se prilikom aktivnog boravka u prirodi pridržavaju svih propisanih pravila ponašanja u prirodi posebno vodeći računa o sopstvenoj bezbednosti ali i bezbednosti drugih.



Izvor: RTV


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
Vlažnost: 93%
Pritisak: 998.7 mb
Vetar: 1 m/s, W
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?