Spens se vraća DSS-u, na čelu ZIG-a Mandić

09:09:00 24.09.2015, Komentara: 0

Novi Sad - Novi direktor ZIG-a biće Dejan Mandić, dosadašnji član Gradskog veća zadužen za finansije, kadar SNS, a Aleksandar Šukić iz DSS biće novi direktor Spensa, saznaje 021. Oni će na ove funkcije biti imenovani na Skupština grada sutra, 25. septembra.

Spens se vraća DSS-u, na čelu ZIG-a Mandić

Vladimir Stojković, član Gradskog veća zadužen za komunalne poslove, važio je za najvećeg kandidata da nasledi Gorana Višnjića na čelu ZIG-a, ali je na kraju u vrhu novosadskih naprednjaka odlučeno da tu funkciju ipak preuzme Mandić. Odluka se prolongirala do ove nedelje jer niko nije želeo da se prihvati da rukovodi ovim preduzećem, na samo nekoliko meseci do lokalnih izbora, piše 021.

Oni takođe navode da je promena direktora u Spensu posledica koalicionog dogovora između DSS i SNS. Naime, dosadašnji direktor Milan Balać, koji je ranije bio u DSS nedavno je preleteo u SNS, pa su naprednjaci svom koalicionom partneru praktično vratili direktorsku funkciju u ovom preduzeću.

Novi član, koji će zameniti Mandićevo upražnjeno mesto u Gradskom veću za finansije, biće Aleksandra Radak, koja je do sada bila načelnica Gradske poreske uprave.

Izvor: 021.rs


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
11°
Vlažnost: 76%
Pritisak: 1003.8 mb
Vetar: 2 m/s, ESE
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano
Ned 9° - 27° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?