Špricevi i igle razbacani pored kontejnera uz osnovnu školu

07:05:00 23.05.2018, Komentara: 0

Novi Sad - Desetak iskorišćenih špriceva i igala stajali su nekoliko dana razbacani pored kontejnera u Ulici Marka Kraljevića, pored Osnovne škole "Kosta Trifković", a, prema rečima jedne Novosađanke Svetlane, niko od gradskih službi nije hteo da ih skloni.

Špricevi i igle razbacani pored kontejnera uz osnovnu školufoto: Facebook / Mame Novosađanke

Kako su joj bile "vezane ruke", jer, kako kaže, komunalci i "Gradska čistoća" nisu želeli da ih uklone, ova žena je potražila pomoć na Fejsbuk grupi "Mame Novosađanke", što je izazvalo lavinu reakcija.

"Špricevi su i dalje tu, iako je kontejner očigledno ispražnjen. Komunalci kažu da to nije njihov posao, malopre sam zvala "Čistoću", kažu da oni takođe to ne sklanjaju, kao uzeli su podatke, adresu, jer je to pored škole, pa će pokušati nešto da urade...", napisala je ta Svetlana.

Nakon brojih komentara i saveta, da li to ostaviti ili skloniti, da li pozvati policiju ili pustiti decu da vide i tako na njih edukativno delovati, uz oprez da se neko ne nabode, špriceve je uklonio Svetlanin suprug.

"Sramota za Gradsku čistoću, ceo dan stoje špricevi na istom mestu, a kontejneri su pražnjeni. Deca naravno prolaze tuda. Suprug je malopre stavio gumene rukavice, i sve igle i špriceve ubacio u kesu i u kontejner. Sada mi je bar savest mirna", napisala je ona.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
20°
Vlažnost: 43%
Pritisak: 994.6 mb
Vetar: 4 m/s, S
Pet 11° - 26° Pretežno sunčano
Sub 12° - 29° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?