"Srce za Anu" za vikend na Štrandu

15:08:00 07.08.2015, Komentara: 0

Novi Sad - Humanitarna akcija "Srce za Anu", namenjena za operaciju srca Ane Tasić, biće održana sutra i u nedelju, 8. i 9. avgusta od 16 do 20 sati, na Štrandu.

Da bi građani pomogli Ani, potrebno je da doniraju odeću koju više ne nose, ili da kupe drugu secon-hand odeću, koja će se prodavati na ovoj gradskoj plaži. Cenu odeće će određivati sami, jer je ovoj ženi svaki dinar neophodan.

"Srce za Anu" za vikend na ŠtranduAna je samohrana nezaposlena majka koja od rođenja boluje od ozbiljne srčane mane, a od pre četiri godine problemi u radu srca joj stvaraju i plućnu hipertenziju. Do sada je njeno srce operisano tri puta, a kako bi se smanjila plućna hipertenzija potrebna joj je zamena aortne valvule na AKH klinici u Beču, gde joj je prijem zakazan za 18. avgust ove godine. Ukupna suma novca koja joj je potrebna za dijagnostiku i operaciju je 57.000 evra.

Trenutno je u teškom stanju u bolnici, gde se lekari trude da joj pomognu da izdrži put do klinike u Beču. Organizovala je mnoge akcije ovog tipa za druge, a ovo je prva u kojoj se skuplja pomoć za nju.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
18°
Vlažnost: 77%
Pritisak: 1005.8 mb
Vetar: 1 m/s, ESE
Sub 16° - 33° Sunčano
Ned 17° - 36° Sunčano

Anketa

Kupate li se na Štrandu?