Srcem i muzikom na Detelinari za malu Elenu Rađen

10:09:00 12.09.2016, Komentara: 0

Novi Sad - Humanitarna manifestacija "Srcem i muzikom za Detelinaru", namenjena za pomoć Eleni Rađenović, učenici drugog razreda OŠ "Svetozar Marković Toza", biće održana sutra, 13. septembra od 18 sati u centru Stare Detelinare, ispred robne kuće.

Srcem i muzikom na Detelinari za malu Elenu Rađen

Cilj je da se skupi novac za kupovinu aparata "freestyle libre" za dijabetes, koji košta 890 evra, a ovoj devojčici je neophodan, kažu u Udruženju građana "Novi Sad".

Osim dečje predstave, na događaju će deca sa Detelinare i okoline pevati i svirati u saradnji sa nastavnicom muzičkog obrazovanja Milkom Jurišić. Podršku na bini pružiće im novosadski "Beti Bap bend" i "Apsolutno romantično", a deca iz Udruženja građana "Veliko kolo" predstaviće se spletom narodnih igara.

Manifestaciji će se pridružiti i Udruženje "Čepom do osmeha", tako da posetioci mogu doneti i plastične čepove

Događaju će prisustvovati uspešni sportisti s Detelinare poput Milenka Tepića, Nikole Rađena, Nenada Pagonisa, Gorana Bajšanskog i drugih, a sve ćetrajati do 21 sat.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
Vlažnost: 100%
Pritisak: 999.2 mb
Vetar: 1 m/s, WSW
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?