„Srcem i muzikom za Detelinaru“ sutra u Milenka Grčića

13:09:00 23.09.2024, Komentara: 0

Novi Sad – Humanitarna manifestacija „Srcem i muzikom za Detelinaru“ biće sutra u 18 časova održana u centru Stare Detelinare, ispred robne kuće u Ulici Milenka Grčića 6a. Organizatori Udruženje građana „Novi Sad“ i „Mi & La 021“ navode da će „i mali i odrasli pevati šta im srce zna“.

„Srcem i muzikom za Detelinaru“ sutra u Milenka Grčića

foto: Udruženje građana "Novi Sad"

– Novosadsko naselje Detelinara oduvek je bilo bogato veselom i talentovanom decom, koja su uspevala svuda po svetu, ali nikada nisu zapevala i zasvirala baš u kraju u kojem su rođena. Vođeni ovom statistikom, organizatori su rešili da još jednom spoje lepo, korisno i humanitarno – navodi se u pozivu.

Manifestacija „Srcem i muzikom za Detelinaru“, kao i sve dosadašnje manifestacije, imaće humanitarni karakter – bazar koji će početi od 17 časova, uz podršku Haos animatora i sportske porodice Sportisimo.

Posetioci će moći da doniraju dobrovoljni prilog za dečaka Lava Teodorovića, kojem su građani Srbije pomogli da primi najskuplji lek „Zolgensma“. Posle uspešne terapije, Lavu su potrebni još neki pregledi i konstantne terapije kako bi se što bolje spremio i pripremio za novi život.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Nema podataka
°
Vlažnost: %
Pritisak: mb
Vetar: m/s,
Uto 4° - 21° Pretežno sunčano
Sre 5° - 20° Malo i umereno oblačno

Anketa

Kupate li se na Štrandu?