Srušio se krov „male pečurke“ kod Merkatora

18:08:00 03.08.2018, Komentara: 0

Novi Sad - Krov NIS-ove pumpe na Bulevaru cara Lazara na Limanu 3, srušio se danas popodne. Ispod krova je u trenutku incidenta bilo šest automobila u redu za gorivo.

Srušio se krov „male pečurke“ kod Merkatora

Spekuliše se da su u ovom incidentu oštećena dva automobila, a povređen je vozač jednog od automobila koji su se u trenutku nezgode nalazili ispod krova pumpe. On je zadobio nagnječenje grudnog koša i prevezen je u Urgentni centar na dijagnostiku i dalje zbrinjavanje.

Ne zna se šta bi mogao da bude uzrok pada konstrukcije, ali je pretpostavka da je uzrok nevreme koje je oko 18 časova pogodilo Novi Sad i velika količina vode.

Na terenu su vatrogasci i Hitna pomoć.

Kompanija NIS je saopštila da će sarađivati sa nadležnima na utvrđivanju svih činjenica i da će, ukoliko bude potrebno, pružiti svu pomoć i podršku potrošaču i nadoknaditi svu nastalu štetu.

- Usled jakog nevremena koje je zahvatilo Novi Sad, danas oko 18.15 časova došlo je do pada nadstrešnice na benzinskoj stanici 'Mala pečurka' u neposrednoj blizini poslovnog centra NIS-a. Jedna osoba je upućena na pregled u Hitnu pomoć, a oštećena su dva vozila potrošača. Kompanija NIS će sarađivati sa svim nadležnim organima i službama u utvrđivanju svih činjenica ovim povodom, ukoliko bude potrebno pružiće svu neophodnu pomoć i podršku potrošaču i nadoknaditi svu nastalu štetu - saopštio je NIS.

Srušio se krov „male pečurke“ kod Merkatora

Srušio se krov „male pečurke“ kod Merkatora

fotografije: twitter@dentistolog

Izvor: novisad.com, 021


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
24°
Vlažnost: 54%
Pritisak: 1005.3 mb
Vetar: 2 m/s, WSW
Pon 14° - 27° Pretežno sunčano
Uto 14° - 26° Poslepodnevni pljuskovi

Anketa

Treba li poništiti izbore?