Stanari zgrade na Bulevaru kralja Petra I četiri godine trpe smrad zbog dvojice komšija

11:06:00 04.06.2022, Komentara: 0

Novi Sad – Stanari zgrade na Bulevaru kralja Petra I 44 godinama muče muku zbog dvojice komšija iz čijih stanova dopire nesnosan smrad. Novosađanka Dragana, koja živi u neposrednoj blizini ovih stanova, kaže da je u više navrata pozivala policiju i inspekciju, ali da su joj svaki put rekli da nisu u nadležnosti, te da se, ako im smeta, odsele.

Stanari zgrade na Bulevaru kralja Petra I četiri godine trpe smrad zbog dvojice komšija


- Jedan od problematičnih stanova se nalazi u prizemlju, a drugi na prvom spratu. Oba vlasnika žive sami. Taj smrad mi trpimo već četiri godine, a ove godine je već nepodnošljivo. Često sam zvala policiju i komunalnu koji su samo kažu mi nismo u nadležnosti, to je njihov stan, mogu da rade šta hoće. A nama ako smeta što ceo ulaz smrdi zbog njihovih stanova, da se odselimo i prodamo stan – kaže Dragana.

Prema njenim rečima, pomoći se ne mogu nadati ni od predsednika skupštine stanara, jer on već četiri godine obećava da će se to rešiti, ali se ništa ne dešava.

- A smrad se pojačava kao da smo na deponiji, a živim na prometnoj lokaciji u gradu. Stvarno ne znam kome više da se obratim – očajna je naša sugrađanka.

Ona kaže da često obojicu nesavesnih komšija viđa u pijanom stanju, a da jedan od njih živi u mraku jer je Elektrovojvodina skinula sat.

- Pre mesec dana sam se vraćala sa posla i vidim da jedan od njih leži u hodniku, a vrata stana su bila otvorena. Pozvala sam hitnu pomoć i policiju. Hitna je došla za pola sata, a policija za sat i 20 minuta. Hitna pomoć je uspela da ga probudi, sav je bio u krvi, jer je bio pijan i razbio je glavu, odvezli su ga nekud. A policija je unela u svoj zapisnik moju izjavu. I drugi je alkoholičar, viđam ga da ide u kladionice. Kroz ulazna vrata njihovih stanova vidi se u kakvoj prljavšitni žive. Kada ulazim u moj stan moram brzo da uđem da mi taj smrad ne ulazi – ispričala nam je Dragana.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
14°
Vlažnost: 67%
Pritisak: 995.5 mb
Vetar: 5 m/s, W
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?