Stanovi solidarnosti na čekanju

17:09:00 09.09.2015, Komentara: 0

Novi Sad - Stanovi solidarnosti na Novom naselju u Ulici Momčila Tapavice bb neće se graditi jer grad nije obezbedio novac Stambenoj agenciji, piše Blic. List navodi da nije pribavljeno potrebnih osam miliona evra za dokumentaciju, tako da gradnja 200 stanova čeka. Direktor Stambene agencije kaže da se od projekta nije odustalo.

Stanovi solidarnosti na čekanju


foto: Stambena agencija Novog Sada

List navodi da kasni i izgradnja 35 stanova solidarnosti u Kisačkoj ulici broj 55 čiji je nosilac posla takođe Stambena agencija. Prvobitno je planirano da ova zgrada bude završena u decembru, ali je rok pomeren za maj naredne godine. Problem je, kako kažu iz Stambene agencije, iskrsao odmah na početku izgradnje oko zaštite susednog objekta čiji su temelji bili loši, pa je neplanski pravljen potporni zid dubok četiri metra.

Inače, poslednji stanovi solidarnosti useljeni su još 2004, kada je posle nekoliko godina gradnje završena zgrada sa 136 stanova u Ulici Momčila Tapavice.

Izvor: Blic


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
23°
Vlažnost: 61%
Pritisak: 1005.9 mb
Vetar: 3 m/s, SE
Ned 18° - 33° Pretežno sunčano
Pon 20° - 26° Kiša

Anketa

Kupate li se na Štrandu?