Stara Detelinara i Avijatičarsko naselje bez struje zbog kvara

19:10:00 05.10.2019, Komentara: 1

Novi Sad - Zbog kvara na elektromreži deo Stare Detelinare i Avijatičarsko naselje bez struje su od 16 časova, a oko 22h bi trebalo da ponovo dobiju električnu energiju.

Stara Detelinara i Avijatičarsko naselje bez struje zbog kvara


Građani navode da u tom delu grada ne rade ni semafori.

Do nestanka struje došlo je danas oko 16 časova, a sve do oko 19 časova ekipe EPS-a tražile su lokaciju kvara. Kako je ona sada pronađena, ovaj problem se trenutno sanira, kažu za 021 u EPS-u.

U EPS-u navode da bi za dva do tri sata trebalo da dođe do stabilizacije snabdevanja u onim domaćinstvima koji trenutno nema struje.

Izvor: novisad.com, 021, RTV


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

1 komentar(a)

Tanja

Neznam sta se desava. Ovo je drugi put da za poslednja 2 meseca ovaj deo grada na vise sati nema struju. Sramota. I struja je sinoc dosla posle ponoca. Kako bas ovaj deo grada. Kako se to nedesava na Grbavici. Limanima i sl. Ne to he stara Detelinara. Ko ih sisa . ne samo nestanak struje nego smo prljavi , delovi asvalta da te bog sacuva . Da zasto bi o staroj Detelinari neko vodio racuna. Mi smo gradjani drsetog reda, mada i mi zivimo u ovom gradu ,placamo porez i racune.


Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
Vlažnost: 87%
Pritisak: 1002.1 mb
Vetar: 1 m/s, W
Pet 3° - 15° Malo i umereno oblačno
Sub 3° - 17° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?