Stigao u Novi Sad da čuva stoku i nestao

12:04:00 30.04.2017, Komentara: 1

Novi Sad - Ramiz Vejselović iz Turina nestao je pre mesec dana krenuvši u Novi Sad kako bi sa nekim čovekom ugovorio posao.

Stigao u Novi Sad da čuva stoku i nestao

Ramiz je trebalo da bude čobanin i čuva ovce i krave, međutim kada je stigao u Novi Sad, javio se majci i od tada mu se gubi svaki trag. Nestanak je prijavljen policiji u Tutinu i Novom Pazaru, ali bez obzira na to Ramizova porodica moli sve ljude koji su videli ili znaju nešto o njemu da im hitno jave na broj telefona 063/8057-968 ili da se jave najbližoj policijskoj stanici.

Mladićev brat Remzo Vejselović kaže da je Ramiz u Novi Sad otišao nakon što se telefonom dogovorio sa izvesnim Stefanom oko posla.

- Moj brat je na jednom internet sajtu video oglas za posao. U oglasu je neki Stefan tražio osobe koje bi u Vojvodini čuvale stoku. Ramiz je pozvao taj broj telefona, dogovorio se sa čovekom i 31. marta ujutru je autobusom otišao u Novi Sad. Majci se telefonom javio 31. marta oko 12.30 sati i rekao joj da mu se čovek iz oglasa ne javlja i da mu ne odgovara na poruke. To je bio naš poslednji kontakt s njim, a mobilni telefon mu je ubrzo postao nedostupan - ispričao je Remzo.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

1 komentar(a)

Omega021

, *.dynamic.sbb.rs

u NS da cuva stoku??? jedina stoka u NS su SNS banda


Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 93%
Pritisak: 999.7 mb
Vetar: 1 m/s, SE
Sub 3° - 16° Malo i umereno oblačno
Ned 6° - 12° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?