Stipendije u Francuskoj za studente i diplomce Poljoprivrednog, Veterinarskog i Tehnološkog fakulteta

16:08:00 23.08.2015, Komentara: 0

Kompanija Somboled, koja posluje u okviru francuske Lactalis grupe, otvorila je poziv za program stipendija postdiplomskih studija na fakultetu L'Ecole Supérieure d' Agriculture (ESA) u Anžeu u Francuskoj. Program traje dve godine i biće realizovan tokom školske 2016/2018. godine.

Stipendije u Francuskoj za studente i diplomce Poljoprivrednog, Veterinarskog i Tehnološkog fakulteta

Poziv je otvoren za studente završnih godina četvorogodišnjih studija ili master studija Tehnološkog fakulteta i to smera Prehrambena tehnologija, Poljoprivrednog ili Fakulteta veterinarske medicine. Još jedan od uslova je i da kandidati do 1. septembra 2016. godine imaju manje od 26 godina.

Neophodno je odlično znanje engleskog jezika - nivo B1. Izabrani kandidati imaće organizovan intenzivni kurs francuskog jezika. Svim polaznicima programa biće pokriveni troškovi puta, školarine i osiguranja, a dobiće i plaćenu praksu u pokroviteljskoj kompaniji, kao i mogućnost zaposlenja u Somboledu po povratku u Srbiju.

Formular za prijavu možete pronaći registracijom na ovom linku, apliciranjem za program Engineer-Master's Degree – Sandwich Course: Company Sponsored.

Rok za prijavu je 30. septembar.

Dodatne informacije o uslovima, načinu prijavljivanja i selekcije, zainteresovani mogu dobiti putem mejla posao@rs.lactalis.com ili pronaći na sajtu kompanije Somboled.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
23°
Vlažnost: 44%
Pritisak: 1003.4 mb
Vetar: 3 m/s, SSE
Sub 12° - 28° Pretežno sunčano
Ned 13° - 28° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?