Stiže kiša!

19:08:00 25.08.2018, Komentara: 0

Novi Sad - Republički hidrometeorološki zavod upozorio je da se sutra očekuju kratkotrajne vremenske nepogode praćene obilnim padavinama (30 mm, lokalno i više), gradom i olujnim vetrom.

Stiže kiša!


Kako navode meteorolozi, sutra pre podne na severozapadu, a posle podne i uveče i u ostalim krajevima, doći će do naoblačenja sa kišom, pljuskovima, grmljavinom, pojačanim severozapadnim vetrom i osetnim padom temperature. U ponekim delovima zemlje mogući su i grad, obilne padavine i olujni udari vetra.

Za region Novog Sada i ostatka Bačke prognozira se vreme koje može biti opasno, dok se u južnom delu Srbije očekuju veće napogode. Kiša u Novom Sadu ne bi trebala da bude jaka, ali se jači intezitet padavina predviđa za obronke Fruške gore.

Sutra nas očekuje jutarnja temperatura od 17, a maksimalna dnevna 25 stepeni. Kiša će padati tokom većeg dela dana. U ponedeljak će biti pretežno oblačno, moguća je slaba kiša, a maksimalna temperatura će biti oko 22 stepena.

Od utorka razvedravanje i otopljavanje, ali do kraja radne nedelje temperatura neće preći 30. stepeni.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 81%
Pritisak: 1001.2 mb
Vetar: 1 m/s, WSW
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?