Stiže period povećanog interesovanja za izradu pasoša i drugih ličnih dokumenata

08:04:00 28.04.2023, Komentara: 0

Novi Sad – Policijska uprava u Novom Sadu podseća građane, da stiže period povećanog interesovanja za izradu putnih isprava, ali i drugih ličnih dokumenata.

Stiže period povećanog interesovanja za izradu pasoša i drugih ličnih dokumenata


Radno vreme svih šalter sala u Novom Sadu, radnim danima je od sedam do 20 časova, a u ostalim opštinama Južnobačkog okruga od sedam do 15 časova.

U Novom Sadu, subotom su otvorene šalter sale u Bulevaru kralja Petra Prvog, broj 11 i Bulevaru oslobođenja broj 143, u intervalu od 7.30 do 15, 30 časova.

Građani Južnobačkog okruga mogu da zakažu termine za izradu ličnih karata i putnih isprava u Novom Sadu, Vrbasu, Bečeju i Bačkoj Palanci i preko portala eUprava na www.euprava.gov.rs.

Novosadska policija podsećamo građane i da zahteve za izradu ličnih dokumenata mogu podneti u objektima Ministarstva unutrašnjih poslova, u bilo kojoj od jedanaest opština Južnobačkog okruga i Gradu Novom Sadu, nezavisno od mesta svog prebivališta.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
17°
Vlažnost: 55%
Pritisak: 996.8 mb
Vetar: 4 m/s, SSW
Pet 11° - 26° Pretežno sunčano
Sub 12° - 29° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?