Stižu SuperVero i Džambo hipermarketi

13:07:00 19.07.2021, Komentara: 0

Novi Sad - Novi Sad uskoro bi trebalo da dobije novi hipermarket, Super Vero i Džambo u jednom. O tome je danas razgovarao gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević sa čelnicima kompanije Super Vero.

Stižu SuperVero i Džambo hipermarketi

- Verujem da će ovaj projekat biti uspešan i da će taj prodajni objekat doneti i nova radna mesta za Novosađane - objavio je Vučević na Instagramu.

Prema do sada objavljenim informacijama, objekat hipermarketa će biti na površini od oko 11.000 kvadratnih metara. SuperVero će se prostirati na oko 3.500 kvadrata, a Džambo na 7.000 m². Jedan manji deo, od 300 m², biće dat u zakup kompanijama iz oblasti farmacije, bankarstva i hemijskog čišćenja.

Objekat će imati 350 parking mesta, u njemu će biti zaposleno oko 150 ljudi. Na sajtu poslovi.infostud.com ima objavljenih nekih oglasa za posao u SuperVeru i Džambu.

Za sada se ne zna kada će tačno početi da radi ovaj hipermarket, a prema ranijim najavama, to bi moglo biti ove jeseni. Nije saopštena ni tačna lokacija SuperVera i Džamba. Međutim, kompanija Veropoulos, u čijem su vlasništvu SuperVero i Džambo, prošle godine je i zvanično preuzela Novotrans Novi Sad na lokaciji Kisački put 1, sa placem i objektom u početnoj fazi izgradnje. Novotrans se prema uvidu iz APR-a nalazio u vlasništvu MAT Real Estate, koja pripada grupi Matijević.

Ovo će biti najveći Veropulosov objekat u Srbiji. Osim Novog Sada, ova grčka kompanija od 2006. godine posluje još samo u Beogradu.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
15°
Vlažnost: 48%
Pritisak: 998.5 mb
Vetar: 1 m/s, ENE
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?