Stižu vreli dani i tropske noći, Vodovod postavio dodatne cisterne sa pijaćom vodom

15:07:00 07.07.2024, Komentara: 0

Novi Sad – Republički hidrometeorološki zavod najavio je da se naredne sedmice očekuje izražen i dugotrajan toplotni talas. Svakog dana biće sve toplije, a najavljuje se maksimalna temperatura krajem nedelje do 40 stepeni, uz tropske noći.

Stižu vreli dani i tropske noći, Vodovod postavio dodatne cisterne sa pijaćom vodom


Vrelina se već danas oseća. Sutra će u Novom Sadu biti pretežno sunčano i veoma toplo. Sredinom dana i posle podne, uz lokalni razvoj oblačnosti, postoji mala verovatnoća za kratkotrajni pljusak. Najniža temperatura 20 stepeni, a najviša 35 stepeni.

Usled najavljenih visokih temperatura, JKP „Vodovod i kanalizacija“ postavilo je cisterne sa pijaćom vodom na još dve lokacije.

Pored Futoške pijace i Trga slobode, cisterne su postavljene kod Najlon pijace i na parkingu kod glavnog ulaza na Štrand.

– Apelujemo još jednom na građane da vodu troše racionalno i namenski i da ne lome gradski mobilijar – #navode u „Vodovodu“.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
23°
Vlažnost: 61%
Pritisak: 1005.9 mb
Vetar: 3 m/s, SE
Ned 18° - 33° Pretežno sunčano
Pon 20° - 26° Kiša

Anketa

Kupate li se na Štrandu?