Stolar Mile ponovo poklanja, sada deci sa invaliditetom

14:04:00 28.04.2017, Komentara: 0

Novi Sad - Milorad Jurković, poznatili kao stolar Mile, koji je do sada napravio više od 1000 stolica za hranjenje beba, pokrenuo je novu hmanitarnu akciju - sad pravi specijalizovane stolice za decu sa invaliditetom.

Stolar Mile ponovo poklanja, sada deci sa invaliditetomStolice koje Mile pravi omogućavaju deci sa invaliditetom da sede za stolom zajedno sa svojim ukućanima i prijateljima, i time im život čine lepšim i bogatijim.

Ovom stolaru se za pomoć obratio devetogodišnji Mićo iz Bečmena, koji boluje od cerebralne paralize.

- Mićo ima stara invalidska kolica koja više nisu po meri jer su mnogo niža od stola za kojim sedi sa prijateljima i porodicom, pa sam mu napravio specijalnu stolicu po dimenzijama koje mu odgovaraju. Sada Mićo sedi normalno u ravni sa stolom za kojim jede i radi domaće zadatke – ispričao je Mile za Blic.

Mile je o stolici malog Miće napisao da je tapacirana sunđerom koji ne upija znoj i presvučena kvalitetnim meblom, a kotur na sredini je da dete ne bi klizalo sa stolice.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
Vlažnost: 93%
Pritisak: 999.2 mb
Vetar: 1 m/s, SW
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?