Stolar Mile ponovo pomaže, ali ne samo bebama

16:01:00 08.01.2017, Komentara: 0

Novi Sad - Najpoznatiji stolar humanog srca Milorad Jurković rešio je da pomogne još nekome. Nakon što je širom Srbije podelio više od 700 stolica za hranjenje beba, stolar Mile se okrenuo najstarijim Novosađanima.

Stolar Mile ponovo pomaže, ali ne samo bebama

Foto: Fejsbuk, privatna arhiva

Kako je objavio na svojoj Fejsbuk stranici, posle dosta razmišljanja i pripreme kreće u novu akciju - pomoć u vidu stolarskih popravki vrata, prozora, kuhinja, plakara, stolova, stolica, stepeništa, kreveta, pragova, lajsni, dihtovanja prozora i vrata... Popravljaće stare i obavljati ugradnju i zamenu novih mehanizama na svim vrstama drvene stolarije, kuhinjskih elemenata, kao i njihovo podešavanje.

- Ovo je još jedan naš mali doprinos bakama i dekama koji su sami, a imaju problem da im se nešto popravi. Ako vi lično poznajete nekoga kome je pomoć potrebna javite nam - napisao je Mile na Fejsbuku.

Stolar Mile ponovo pomaže, ali ne samo bebama

Foto: Fejsbuk, privatna arhiva

Radove će za sada obavljati samo u Novom Sadu i široj okolini, ali se nada da će uskoro moći da dođu i do udaljenijih građana.

Stolar Mile je, takođe, zamolio i sve ljude dobre volje koji imaju stare šarke za ormane, prozore, vrata i slično, a nisu im potrebne da mu se jave, uz poruku da treba da dokažemo da na mlađima svet ostaje.

Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
20°
Vlažnost: 40%
Pritisak: 994.8 mb
Vetar: 4 m/s, SW
Pet 11° - 26° Pretežno sunčano
Sub 12° - 29° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?